Cultuur

Bedrijfstuin inrichten

By  | 

Niet alle bedrijven hebben een tuin, maar als zij die hebben is het natuurlijk wel belangrijk dat deze mooi wordt ingericht. Vooral als er ook klanten op kantoor komen. Je wilt natuurlijk niet dat ze in een mooi kantoor zitten, naar buiten kijken en een heel oerwoud zien. Het inrichten van je bedrijfstuin is natuurlijk een beetje anders dan je tuin thuis. Je gaat bijvoorbeeld geen ligstoelen neerzetten. Maar wat dan wel? Dat is een goede vraag die ik nu voor jou ga beantwoorden.

Tip 1: Kantoortuin

Het kan natuurlijk heel chique zijn om overlegruimte te bouwen in de tuin. Dit kan door het aanbouwen van bijvoorbeeld een serre of een tuinkamer. Hierdoor kan je ten alle tijden genieten van je tuin. Het voordeel van een tuinkamer is dat ze goed geïsoleerd zijn. Je hoeft dus niet je dikke jas aan te trekken in de winter. Het is natuurlijk ook erg leuk om je klanten en keer een andere meeting beleving te geven. Met het creëren van een vergaderruimte in de tuin doe je dit zeker. Heb je geen grote tuin? Geen probleem, een tuinkamer kan namelijk ook in kleinere uitvoeringen.

Tip 2: Zelfde stijl

Probeer de stijl die je binnen hebt door te trekken naar buiten. Wil je echt heel graag wel een andere stijl? Dit kan natuurlijk maar probeer de overgang niet te groot te maken.

Tip 3: Meubels

De keuze van meubels is erg belangrijk in een tuin bij het bedrijf. Zithoeken zijn altijd een goed idee. Zo kan het personeel met lekker weer buiten eten. Daarnaast is er natuurlijk keuze uit honderden soorten tuinmeubelen. Probeer er altijd rekening mee te houden dat er vaak grotere groepen op moeten gaan zitten en het dus een ruim meubel is.

 

Dat waren de tips. Ben jij nu ook klaar om je bedrijfstuin in te richten?

bedrijfstuin inrichten

By  | 

Bedrijfstuin inrichten

%d bloggers liken dit: