Binnenland

Tassen bedrukken als relatiegeschenk

By  | 

Iedereen kan wel een gebruik voor promotietassen vinden. Bezoekers van een beurs, tentoonstelling of seminar vinden het misschien handig om een ​​tas of een katoenen boodschappentas te hebben om literatuur en folders te verzamelen. Leraren en studenten gebruiken vaak tassen met een trekkoord om hun boeken mee naar school of de universiteit te nemen. En waar zouden we zijn zonder onze herbruikbare promotietassen (zogenaamde “bags for life”) tijdens de wekelijkse winkelsessie?

Mensen vinden tassen bedrukken nuttig

Onderzoek heeft uitgewezen dat mensen nuttige producten zoals bedrukte tassen als relatiegeschenken leuk vinden en dat ze waarschijnlijk positief zullen denken over de organisaties die ze aanbieden. Onderzoek uitgevoerd voor de Promotional Products Association International, vond dat 75,4 procent van degenen die een promotieproduct ontvingen, dacht dat het nuttig was.

Tassen bedrukken: goedkope advertentie methode

De frequente blootstelling van bedrukte tassen zorgt ook voor lage kosten per advertentievertoning. Uit de PPAI-studie bleek dat 73 procent van degenen die het promotionele product dat zij ontvingen, het minstens één keer per week gebruikte, waarbij 45,2 procent het elke dag gebruikte. Meer dan de helft (55 procent) van de mensen bewaarde hun promotionele artikelen voor meer dan een jaar, met de nadruk op de langdurige marketingblootstelling die werd opgedaan toen je promotietassen uitdeelde.

Tassen bedrukken: het groene alternatief!

Een recent onderzoek door het Environment Agency benadrukte dat herbruikbare tassen voor het leven’ slechts vier keer gebruikt hoeven te worden om een ​​lagere CO2-voetafdruk te hebben dan een gewone draagtas, wat duidelijk de groene kenmerken van herbruikbare bedrukte tassen laat zien. Green chic is op dit moment een ware rage en er zijn een groot aantal modieuze bedrukte tassen op de markt. Anya Hindmarch begon de trend met haar ‘Ik ben geen plastic tas’, die werd opgepikt door veel shoppers in de wereld. Er zijn tal van exclusieve milieuvriendelijke reclametassen met groene slogans en ontwerpen. Stel je je eens voor dat de promotietassen van je organisatie een fractie van de publiciteit krijgen als de nieuwste ‘IT’-tas van een groot modehuis!

Biedt een alternatief en laat tassen bedrukken

Veel winkels vragen nu om boodschappentassen, mensen zijn op zoek naar alternatieven. Wat is een betere manier om de kloof in de markt te dichten door je klanten, personeel of andere belanghebbenden een tas te bieden die ze steeds opnieuw kunnen gebruiken? Laat daarom tassen bedrukken en verspreid ook nog eens je boodschap! Er zijn veel milieuvriendelijke promotietassen beschikbaar in een reeks materialen, van natuurlijk katoen tot recycleerbaar niet-geweven polypropyleen. Deze tassen bieden grote printgebieden voor je marketingboodschap of -logo en zijn een uitstekende milieuvriendelijke keuze.

%d bloggers liken dit: