Over Zakelijk Dagblad

Zakelijk Dagblad is het jongste en snelst groeiende zakelijke nieuwsplatform van Nederland. Zakelijk Dagblad voorziet u dagelijks van het belangrijkste zakelijke nieuws uit binnen- en buitenland. Wilt u zich abonneren op onze exclusieve perslijst? Neem dan contact op met onze redactie via redactie@zakelijk-dagblad.nl. Naast het publiceren van het laatste binnenlandse en buitenlandse zakelijke nieuws bieden wij onze lezers ook columns, adviezen, evenementen en inzichten.

Als lezer zelf een column schrijven?

Wij vinden het als geen ander belangrijk om iedereen de kans te bieden om zijn of haar inzichten te delen met anderen. Daarom bieden wij de mogelijkheid om lezerscolumns te publiceren. Jaarlijks rijken wij de Zakelijke Columnist Award uit. Bedenk zelf een onderwerp en schrijf een pakkende, interessante en vernieuwend column van min of meer 350 woorden. Wekelijks plaatsen wij de beste columns. De schrijvers van deze columns kunnen zich automatisch nomineren voor de Zakelijke Columnist Award. Lees hierover meer op de Schrijver worden pagina.

Interesse in het plaatsen van een column of het delen van berichten? Mediapartners kunnen zich aanmelden via onderstaand formulier.

Als nieuwsplatform op de hoogte blijven van het laatste zakelijke nieuws? Abboneer je op onze nieuwsbrief of schrijf je in voor de perslijst. Gedurende het jaar bieden wij meerdere leerplekken aan voor studenten met verschillende achtergronden. Ontdek of Zakelijk Dagblad een plek voor jou heeft op de vacaturepagina