Schrijver worden voor Zakelijk Dagblad?

Ben jij een schrijver in hart en nieren en heb jij een passie voor zakelijk nieuws? Op zoek naar een platform waar je jouw opiniestukken kunt publiceren? Dan is schrijven voor Zakelijk Dagblad misschien iets voor jou! Meld je aan voor ons schrijvers-traject en word onderdeel van ons schrijversnetwerk. Aanmelden kan door een mail te sturen naar onze redactie. redactie@zakelijk-dagblad.nl

Een column schrijven

Ben jij een schrijver en ben je op zoek naar een podium om jouw werk op tentoon te stellen? Zakelijk Dagblad helpt je daar bij. Schrijf een column over een zakelijk onderwerp dat jou aanspreekt, of waarover jij denkt andere lezers een vernieuwende kijk te kunnen bieden. Probeer je column op rond de 350 woorden te houden, een aantal woorden meer of minder kan uiteraard geen kwaad. Maandelijks publiceren wij de beste ingezonden columns. Wanneer jouw column op Zakelijk-Dagblad.nl verschijnt ben je automatisch genomineerd voor de Zakelijke Columnist Award.

Zakelijke Columnist Award

Jaarlijks kennen wij de Zakelijke Columnist Award toe aan de columnist met de beste column. Om hier aan deel te kunnen nemen dien je eerst een column op Zakelijk-Dagblad.nl te publiceren. Dit mag tevens ook meerdere malen gebeuren. Dus wanneer je een fanatieke schrijver bent kun je bij ons zeker je draai vinden. De verkiezingen starten in op de eerste maandag van oktober. Via Facebook, Twitter en Email kunnen andere lezers op jouw column stemmen. De column met de meeste stemmen wint de award. Deze prachtige award bestaat onder andere uit de fel begeerde Zakelijk Columnist Award-beker en een vaste plek als columnist voor Zakelijk-Dagblad.nl. Welke prijzen nog meer aan deze competitie zijn gekoppeld worden op de eerste stemdag bekend gemaakt.

Wat zijn de regels?

1. Iedereen mag er deelnemen aan deze competitie.

2. Je mag zoveel columns inzenden als je wilt en kunt.

3. De tekst moet rond de 350 woorden zijn.

4. Het is niet toegestaan om reclame te maken. Wil je dit toch doen? Bekijk dan de Adverteren pagina.