Economie

Juulr is dé software om merken te matchen met relevante Influencers & Bloggers

By  | 

Steeds meer influencers komen op de markt maar het kost te veel tijd voor een bureau of marketeer om goede influencers te vinden voor een zelf opgezette campagne. Daarom zijn er geautomatiseerde software ontwerpen voor bureaus en marketeers om sneller een geschikte Influencer te zoeken voor de campagne. Met deze tools besparen bureaus en marketeers tijd om sneller campagnes op te zetten.

Deze tool is voor bedrijven erg belangrijk omdat de Influencer marketing de snelst groeiende strategie is. Hierdoor willen een hoop bedrijven het budget voor het komende jaar vergroten, om op deze manier reclame te maken. Meer mensen bereiken op een andere manier dan wat ze gewend zijn.
Grote merken zijn het hardst op zoek naar grote influencers die een groter bereik hebben maar naast de grote influencers zijn er ook nog micro-influencers, die een kleiner bereik hebben maar meer zijn betrokken met hun volgers waardoor ze meer waarde hechten aan de betrokkenheid dan het bereik van de grote Influencers.
Ondanks dat het veel tijd en een uitdaging is om een echte relevante match te vinden met merken kunnen ze voor micro-influencers kiezen omdat ze daarmee een andere soort mensen bereiken die ook waarde kunnen hechten aan het merk en het ook daadwerkelijk gaan kopen.
Met software systemen kunnen bureaus en bedrijven sneller hun geschikte Influencers vinden over de hele wereld. Met dank aan de software kunnen ze tijd besparen en op juiste onderwerpen zoeken bijvoorbeeld iemand die sportief is. Om nieuwe sportkleding te promoten of sportschoenen, kunnen zij met het systeem precies aanklikken wat ze zoeken en wie ze het meest geschikt vinden voor de campagne. Helaas spreekt niet iedereen Engels maar door het systeem kun je precies zoeken wat voor land je wilt en kun je zien welke taal de influencers spreken. Door de technologie kunnen we toch vanuit 1 plek de hele wereld bereiken.
Het voordeel van een Influencer marketing bureau is dat ze de juiste doelgroep weten te bereiken, zij veroorzaken geen ruis zoals het gebeurd op de tv bijvoorbeeld. Met Influencer marketing zijn ze niet irrelevant of duur maar juist positief en levert het geld op en een hoop nieuwe klanten wellicht.

Kortom Influencer marketing kan erg belangrijk zijn voor een bedrijf. Maar Influencer marketing is erg groot en veel over te vinden maar gelukkig bestaat er een systeem waarmee je influencers marketing sneller mee kunt vinden. Voor bureaus of marketeers is dat heel makkelijk en kost weinig tijd met het systeem om een geschikte Influencer te vinden, doordat ze tijd besparen kunnen ze binnen een bepaalde tijd hoop campagnes opstarten en daarbij ook de goede doelgroep aanspreken. Geen irrelevante informatie zenden maar door de juiste doelgroep aan te spreken met een influencers, haalt het bedrijf nieuwe klanten binnen en draaien ze winst.
Door het systeem kunnen bureaus en marketeers iedereen over de hele wereld bereiken, willen ze iemand hebben die in het buitenland hun product of dienst promoot dan kunnen ze makkelijke contact leggen met het systeem.

De Juulr Software maakt Influencer marketing makkelijker en sneller voor bureaus en marketeers.

%d bloggers liken dit: