Economie

Bestel eenvoudig online bij Gepakt.nl

 

Bij Gepakt.nl kun je terecht voor diverse producten. Je bestelt deze vanuit je luie stoel en ze worden bij je thuisbezorgd. Je kunt verzenddozen bestellen in tal van soorten en modellen maar ook voor andere producten ben je er aan het juiste adres.

Ook andere producten te koop voor je bedrijf

Als je met je bedrijf op een beurs komt staan kun je daar ook bedrukte producten zoals banners en spandoeken voor gebruiken zodat het publiek jouw stand makkelijk kan vinden. Deze producten kun je bij Gepakt.nl bestellen en ze bedrukken ze zelf. Daarnaast hebben ze ook fotoproducten in het assortiment. In samenwerking met een fotograaf leveren zij foto’s gedrukt op speciale ondergronden waarbij je bijvoorbeeld aan metaal of plexiglas kunt denken. Voor alle mogelijkheden neem je het beste even een kijkje op hun site.

Kies een doos waar je wat mee kunt

Wat verzenddozen betreft kies je het beste voor een doos die bij het product dat je erin wilt doen past. Dit betekent dat je voor de juiste afmetingen kiest maar ook voor de juiste dikte karton. Als het om zware producten gaat is het verstandig een stevige doos te kiezen. De modellen variëren tussen dozen die je zelf dichtvouwt en dozen die daarvoor een speciale sluitklep hebben maar je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een doos die speciaal geschikt is voor een kalender of eentje die door een brievenbus past.

Laat de doos passen bij je bedrijf

Welk model je ook kiest, er zijn altijd verschillende maten mogelijk. Als de standaardmaat niet voldoet kan er ook gekeken worden of maatwerk mogelijk is. Als je wilt dat er duidelijk zichtbaar is dat jij de afzender bent kun je de doos ook laten voorzien van een logo, tekst of naam in kleur. Zo is meteen duidelijk dat de doos van jouw bedrijf afkomstig is.

%d bloggers liken dit: