Tandartspraktijk Bergschenhoek

Naam: Tandartspraktijk Bergschenhoek
Oprichtster: Christiana Haude
Opgericht: 1 april 2013
Adres: Oosteindseweg 1, 2661 EA Bergschenhoek

Tandartspraktijk Bergschenhoek van Christiana haude

Over Tandartspraktijk Bergschenhoek en Christiana Haude

De tandartspraktijk Bergschenhoek van Christiana Haude is al jarenlang een feit in Bergschenhoek. Gelegen net boven de wereldstad Rotterdam vindt u de praktijk van Christiana Haude. Bij deze praktijk kunt u terecht voor een wijd scala aan behandelingen. De nadruk ligt er op mooie witte tanden. Dit realiseert de praktijk door het verzorgen van verschillende uitgebreidere behandelingen. Volgens de eigenaresse Christiana Haude staat niet alleen de patiënt centraal bij haar praktijk maar voornamelijk de mens achter de patiënt. Hierdoor staat individuele zorg hoog in het vaandel en wordt de bezoeker niet slechts als een patiënt gezien.
Ook aan faciliteiten is geen gebrek. Zo is er aan veel dingen gedacht om het bezoek zo aangenaam mogelijk te maken voor de patiënt. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een afspraak te maken wanneer het jou het beste uitkomt. Zodoende is het mogelijk om een vroege afspraak te maken, hierdoor kunnen patiënten langskomen nog voordat zij beginnen op werk. Hier houdt het overigens niet op, er bestaat namelijk ook de optie om laat op de middag een behandeling in te plannen. Neem contact op met de praktijk voor de verschillende mogelijkheden.

Specialisaties van Christiana Haude en haar praktijk

Bij de praktijk van Christiana Haude kunt u terecht voor veel voorkomende behandelingen, maar ook voor de meer specialistische behandelingen bent u aan het juiste adres bij tandartspraktijk Bergschenhoek. Zo kunt u gerust langskomen voor een algemene tandheelkunde behandeling, maar ook voor tandvlees of wortelkanaal behandelingen.
Verder biedt de praktijk de mogelijkheid voor kinderen vanaf 2 jaar om langs te komen bij de mondhygiënist. Voor behandelingen van kinderen van deze leeftijd is bevoegdheid nodig. Bij deze praktijk zijn de mondhygiënisten door verbeteringen en uitbreiding van de opleiding bevoegd om deze behandelingen uit te voeren.