Economie

Tips om je stoer en zakelijk te kleden

 

In eerste instantie lijkt het alsof je de woorden stoer en zakelijk niet met elkaar kunt combineren. Maar toch is het mogelijk om door te kiezen voor de juiste kleding en accessoires zakelijk maar toch stoer over te komen. De juiste kleding, houding en accessoires kunnen namelijk zorgen voor de juiste uitstraling. Zo kom je zeker over wanneer je een zakelijke deal moet sluiten of een nieuwe klant wilt binnenhalen. Waar kies je dan voor als je deze combinatie van kleren en accessoires wilt maken?

Overhemden en schoenen

Zakelijke kleding wordt vaak geassocieerd met het dragen van pakken en nette schoenen. Dat is in de meeste gevallen ook zo, maar je kunt ook variatie aanbrengen in de zakelijke kleding die je draagt. Kies er bijvoorbeeld eens voor om een overhemd niet onder een pak maar boven een nette spijkerbroek te dragen. Je kunt daarvoor het beste een getailleerd overhemd dragen. Ook schoenen zijn belangrijk bij het maken van de juiste combinatie van kleren. Je wilt zakelijk overkomen maar ook uitstralen wie je bent. Wil je tips over het kopen van een geschikt overhemd of ben je benieuwd naar de laatste trends op het gebied van schoenen? Kijk dan eens bij mannentips om jouw zakelijke outfit ook stoer te laten zijn.

Accessoires

Het stoer maken van een zakelijke outfit kun je voornamelijk doen door het kiezen van de juiste accessoires. Een riem en een horloge kunnen hier veel in doen. Bij het kiezen van een riem moet je op een aantal punten letten. Het is belangrijk dat de riem ook groot genoeg is en jouw broek goed kan ophouden. Daarnaast moet je de riem ook met verschillende kledingstukken kunnen dragen en moet deze bij jouw schoenen passen. Jouw stoere en zakelijke outfit maak je helemaal compleet door het kiezen van een geschikt horloge. Hiervoor kun je kiezen uit verschillende modellen zoals een klassiek horloge of juist een sporthorloge. Benieuwd welke keuze je het beste kunt maken, kijk dan eens bij mannencenter.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: