Binnenland

Populairste pictogrammen op kantoor

 

In het bedrijfsleven wordt er veel gebruik gemaakt van pictogrammen. Door middel van pictogrammen kan je jouw werknemers op de hoogte stellen van gevaarlijke situaties, belangrijke punten en regels. Kijk op kantoor eens om je heen; waarschijnlijk zie je overal om je heen pictogrammen die je normaal niet opvallen. Wij, van Zakelijk-dagblad.nl, hebben de populairste pictogrammen op kantoor verzameld. Lees verder!

Meest gebruikte pictogrammen op kantoor

Op kantoor zijn er een aantal pictogrammen essentieel. Denk aan pictogrammen voor brandbestrijding, verbod, gebod, eerste hulp, waarschuwing, evacuatie en informatie. Een aantal van deze zijn verplicht en anderen zijn weer erg handig. Als werkgever ben je verantwoordelijk voor het personeel, zorg dus voor een veilige werkomgeving. Het gebruik van pictogrammen zorgt hiervoor.

Waarom pictogrammen op kantoor?

Het gebruik van pictogrammen is van essentieel belang. Als werkgever ben jij verantwoordelijk voor de veiligheid van jouw werknemers. Door alle belangrijke punten, waarschuwingen, gevaren en verboden aan te geven met pictogrammen voorkom je ongevallen en ongelukken. Daarnaast wordt er met pictogrammen duidelijk gemaakt waar jouw personeel naar toe moet bij noodgevallen. Bijvoorbeeld waar de nooduitgang is of waar de brandbestrijding hangt bij brand. Allemaal situaties die ook bij jou op kantoor kunnen voorkomen, echter is het van groot belang om alles zo duidelijk mogelijk aan te geven. Dit kan je het beste doen met pictogrammen bordjes en/of stickers.

Pictogrammen bordjes en stickers

Pictogrammen zijn verkrijgbaar in stickers en bordjes. Bestellen kan gemakkelijk online, bijvoorbeeld via deze webshop waar je een zeer uitgebreid assortiment vind met pictogrammen in alle soorten en maten. Heb je onlangs een nieuw kantoor ingericht en ontbreken er nog pictogrammen? Wacht niet langer en voorkom ongemakken door direct pictogrammen te bestellen.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: