Sociale Controle

sociale controle

Naam: Sociale Controle

Oprichting: 2011

Hoofdkantoor: Alkmaar

Branche: Veiligheid

Website: www.sociale-controle.nl 

Over Sociale Controle

Sociale Controle is een software-ontwikkeling bedrijf. Het bedrijf houdt nauw de markt voor 'volgen en controleren' in de gaten, zodat het bedrijf altijd over de beste en nieuwste technologieën beschikt. Sinds de start in 2011 is het bedrijf uitgegroeid tot een grote organisatie. Het team bestaat uit goed opgeleide adviseurs die altijd paraat staan voor advies. Volgens Sociale Controle zijn de mogelijkheden bij het bedrijf eindeloos.

De systemen en applicaties van het bedrijf worden uitgerust met GPS. Met behulp van GPS kunnen dierbaren, voorwerpen, dieren of voertuigen overal ter wereld gevolgd worden. Met dank aan hun team van programmeurs, dat altijd in ontwikkeling is, maakt het bedrijf gebruik van de nieuwste technieken in hun producten.  In 1995 is het bedrijf opgericht en ze hebben in al die jaren veel ervaring opgedaan waardoor zij nu een betrouwbaar begrip voor vele sectoren. Zij leveren zowel aan bedrijven, als consumenten als de overheid.

Track & Trace van Sociale Controle

Het Sociale Controle Track & Trace model is erg flexibel en kan binnen een paar seconden worden geplaatst binnen allerlei verschillende objecten. Dit werkt door middel van een magneet. Na het plaatsen hoeft de eigenaar niks meer te doen en gaat de module aan de slag. Zodra de module in beweging komt gaat deze een automatisch op interval de positie versturen naar uw webapp. Dit maakt het mogelijk om uw object te volgen en te bewaken!

Altijd bereikbaar

Sociale Controle weet dat aankopen doen op afstand moeilijk kan zijn. Vooral als je niks over het product weet. Daarom is Sociale Controle altijd bereikbaar via telefoon en mail. Ook is het mogelijk om een adviseur langs te laten komen om advies en een presentatie over de producten te geven.

Binnen het bedrijf werken professionals met verschillende achtergronden wat betreft techniek en innovatie. Ook service en uw veiligheid staan hoog in het vaandel. Het bedrijf zorgt ervoor dat de klanten voorzien zijn van de nieuwste technologieën.

Bekijk meer bedrijfsprofielen.